Ημέρα: 9 Οκτωβρίου 2024

Πρόγραμμα “Αθηνά”: 10 χρόνια λειτουργίας

Πρόγραμμα «Αθηνά»: 10 χρόνια λειτουργίας

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τις φοιτήτριες που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης «Αθηνά», για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, στο ομώνυμο Πολυκέντρο Υπηρεσιών της ΧΕΝ Ελλάδος στην Ηλιούπολη.

Το Πολυκέντρο Υπηρεσιών «Αθηνά» στην Ηλιούπολη γέμισε με φωνές, γέλια και ενέργεια από τα κορίτσια και τις οικογένειές τους. Στα πρόσωπα όσων κοριτσιών ήταν μαζί μας και την περυσινή χρονιά, ήταν φανερή η χαρά και η συγκίνηση της επιστροφής. Για όσες και όσους βρέθηκαν κοντά μας και ήταν η πρώτη τους επαφή με το κτίριο και τα στελέχη της ΧΕΝ Ελλάδος, το αρχικό συναίσθημα άγχους γρήγορα έδωσε τη θέση του στην ανακούφιση, τη χαρά, τον θαυμασμό και την περιέργεια.

Μετά από μια περίοδο εντατικής προετοιμασίας και με την εμπειρία των προηγουμένων 9 ετών λειτουργίας, ξεκινάμε τη νέα χρονιά έτοιμες να στηρίξουμε αυτές τις νέες γυναίκες σε κάθε βήμα της ζωής τους. Τα επαγγελματικά και επιστημονικά μας στελέχη θα είναι στη διάθεσή τους παρέχοντας ενημέρωση/πληροφόρηση και υποστήριξη για θέματα που αφορούν στις σπουδές και την καθημερινότητά τους. Ένα δίκτυο στελεχών και συνεργατών της ΧΕΝ Ελλάδος θα φροντίζει καθημερινά για την ασφάλεια και τις άριστες συνθήκες διαβίωσης των κοριτσιών.

Είναι μια δέσμευση που τηρούμε με συνέπεια κάθε χρόνο. Δημιουργούμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον όπου κάθε φοιτήτρια ενθαρρύνεται να αναπτυχθεί.

 

Συνοδοιπόροι και σ’ αυτό το νέο ταξίδι, ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όλες!

Περισσότερα