Τιμητική Βράβευση για το Στεγαστικό Πρόγραμμα της ΧΕΝ Ελλάδος

Τιμητική Βράβευση για το Στεγαστικό Πρόγραμμα της ΧΕΝ Ελλάδος

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΕΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Τιμητική Διάκριση ‘’Καινοτόμου Εθελοντικής Δράσης’’ βραβεύτηκε η ΧΕΝ Ελλάδος από την εταιρεία Skywalker.gr., για το δωρεάν στεγαστικό πρόγραμμα για φοιτήτριες, το οποίο υλοποιείται στον ξενώνα της ΧΕΝΕ, στο Πολυκέντρο Αθηνά στην Ηλιούπολη.

Η Τιμητική Διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Voluntary Action” 2018 που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Skywalker.gr στην Τεχνόπολη, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Τη διάκριση παρέλαβε η Πρόεδρος της ΧΕΝ Ελλάδος, κα Όλγα Γκίνη, από την κα Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, της Skywalker.gr .

Η κα Γκίνη στην ομιλία της τόνισε ότι: ‘’ Η ΧΕΝ Ελλάδος από τη σύστασή της το 1923, συνεπής στις καταστατικές της αρχές και σκοπούς, προωθεί και υπερασπίζεται τα δικαιώματα της γυναίκας. Με το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μία μη τυπική ευπαθή κοινωνική ομάδα, τις νέες γυναίκες – φοιτήτριες από την περιφέρεια που δεν έχουν τα οικονομικά μέσα λόγω της κρίσης να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, προασπίζοντας έτσι το δικαίωμά τους στην ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση. Το καινοτόμο πρόγραμμά μας, υλοποιείται στο ιδιόκτητο κτίριο της ΧΕΝΕ, στο σύγχρονο και διεθνών προδιαγραφών, Πολυκέντρο ΑΘΗΝΑ στην Ηλιούπολη με τη συνέργεια των εθελοντριών της ΧΕΝ, στις οποίες θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω τη διάκριση αυτή, γιατί επί σειρά ετών, αδιάκοπα και αθόρυβα παρέχουν το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για τις δράσεις της ΧΕΝ.’’

Το πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες θα υλοποιηθεί για 6η συνεχή χρονιά. Η κάλυψη των θέσεων για το Στεγαστικό Πρόγραμμα γίνεται με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Διάθεση εντύπων αίτησης & Πληροφορίες:

Αμερικής 11 – 106 72 Αθήνα Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00)
και ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΧΕΝ Ελλάδος xen.gr
Δευτέρα – Παρασκευή (10:00 – 16:00)
 210-3624291 & 3606530 (Δ.Παναγοπούλου & Σ.Ιωάννου)
Email: stegastiko@xen.gr