Η ηγεσία των νέων γυναικών στην πράξη

Η ηγεσία των νέων γυναικών στην πράξη

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την εκλογή τόσο της Δήμητρας Γκασιάλη, ως μίας εκ των δύο εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής ΧΕΝ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών (EWL) κατά την πρόσφατη Γενική του Συνέλευση όσο και τον ορισμό της Δήμητρας Κακολύρη ως μίας εκ των δύο εκπροσώπων της ΕΧΕΝ στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεότητας (EYF).

Η Δήμητρα Γκασιάλη είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΧΕΝ Ελλάδος και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΕΝ Κέρκυρας και εκλέχθηκε μαζί με τη Nina Soraa, μία επίσης νέα γυναίκα από τη ΧΕΝ Νορβηγίας. Η Δήμητρα Κακολύρη, μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου της ΧΕΝ Ελλάδος και της ΧΕΝ Αθηνών, εκπροσωπεί την ΕΧΕΝ μαζί με την Katrina Lambert, από τη ΧΕΝ Σκωτίας.

Τόσο η υποψηφιότητα όσο και η εκλογή των δύο νέων αυτών γυναικών –μελών της ελληνικής ΧΕΝ, μας κάνει υπερήφανες. Αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευση της οργάνωσης για την ηγετική θέση των νέων γυναικών προς την επίτευξη του συλλογικού οράματός της για ισότητα, ασφάλεια, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη για όλες τις γυναίκες, σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ευχόμαστε και στις δύο να ευχαριστηθούν και να αξιοποιήσουν τις νέες εμπειρίες τόσο για τις ίδιες όσο και για να ενδυναμώσουν και άλλες νέες γυναίκες και όλες μαζί να φέρουν θετικές αλλαγές στις ζωές τους και στον τόπο τους!